Band met u(w auto)

Koekoek Autoservice staat al jarenlang bekend degelijk onderhoud te leveren voor een eerlijke prijs. Betrokken en betrouwbaar zijn de sleutelwoorden bij ons bedrijf. Met hart voor de zaak! Het autobedrijf repareert en onderhoudt uw auto alsof het onze eigen auto is. U krijgt vooraf advies over welk onderhoud nodig is inclusief een prijsindicatie. Zo ontstaat er niet alleen een band met uw auto maar ook met u.

Moderne apparatuur

Wanneer de auto een APK-keuring nodig heeft, weten de meesten wel. Wanneer de distributieriem moet worden vernieuwd, wordt het al lastiger. Zo ook het verversen van de versnellingsbak.
U kunt voor reparatie en onderhoud terecht bij Koekoek Autoservice. Mét alle automerken. Wij werken met moderne apparatuur, zoals:

> Diagnoseapparaat voor het elektronisch uitlezen van storingen;
> Uitlaatgastester;
> Bandenapparaat voor (de)monteren en balanceren van uw banden;
> Aircoserviceapparaat.

Onderhoudsinformatie

Heeft u uw auto bij ons in het onderhoud, dan slaan wij alle noodzakelijke onderhoudsinformatie op in de computer. Hierdoor kunnen wij snel invliegen als u voor reparatie of onderhoud bij ons in de garage komt met uw auto.

BOVAG garantie

Zoals u elders op deze site kunt lezen, bieden wij u een volwaardige BOVAG-garantie op verkoop en onderhoud. Dit geldt voor nieuwe auto’s en ook voor occasions.
Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Kiest u voor zekerheid, dan gaat u naar een BOVAG-bedrijf. Ook Autoservice Maarten K. Koekoek is hierbij aangesloten. Wilt u er meer over weten, klik dan hier.

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van onze services? Vul het formulier in en één van onze medewerkers zal z.s.m. contact met u opnemen.

© Copyright Koekoek Autoservice | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise