Eigen garagebedrijf

Sleutelen aan auto’s zit ons in het bloed. Op 17-jarige leeftijd (in 1998) begon Maarten als leerling automonteur. In de jaren die volgden heb ik overdag en in de avonduren veel werkervaring opgedaan. Op mijn 25e , in september 2006 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mezelf begonnen. Het waren spannende tijden. Ik ben er maar wat trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

Service van hoge kwaliteit voor uw auto

Sinds 2010 is Koekoek Autoservice aangesloten bij Bosch Car Service. Dit is voor ons een onmisbare schakel in het geheel. Door de snel veranderende techniek én complexe (data)systemen in voertuigen is een goede technische back up onmisbaar voor ons bedrijf. Bosch ontwikkelt zeer veel elektronica, diesel- en benzinesystemen in voertuigen, die ze vervolgens testen. Al deze kennis delen ze met de Bosch Car Service bedrijven zodat wij als autoservice bedrijf altijd up to date zijn en blijven. Ook weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met u besproken.

MVO loont!

Koekoek Autoservice in Hoogeveen onderhoudt en repareert personenauto’s, bedrijfsauto’s en caravans. Onze bedrijfsvoering is gericht op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) uitgaand van Bosch Car Service. Duurzaamheid & Milieu staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. We maken veel gebruik van producten die niet schadelijk zijn voor het milieu. Overigens is hiermee niet alleen het milieu geholpen. Ook onze medewerkers, onze klanten en op de langere termijn onze eigen kinderen plukken de vruchten van onze bewuste bedrijfsvoering.

Leenfiets in plaats van leenauto (mogelijkheid)

LED verlichting

Recyclen van autobanden

Vloeistoffen via erkende bedrijven afvoeren

Trainingen

Ook volgt het personeel van Koekoek Autoservice geregeld trainingen bij het Bosch-trainingscentrum. De aangesloten bedrijven zijn dit zelfs verplicht.

Leasemaatschappijen

Autoleasemaatschappijen doen graag zaken met Bosch Car Service. Als overkoepelende organisatie blijkt deze kwalitatief goed werk te leveren voor een schappelijke prijs. Wees nou eerlijk wie wil dit niet? Zelfs de pechhulp service van Bosch Car Service verlaagt de tarieven omdat statistisch gezien de auto’s die bij Bosch Car Service worden onderhouden, minder vaak met pech langs de weg staan!

Ons team van specialisten

Jong en gedreven monteurs welke dagelijks sleutelen aan de diverse bekende merken!

Gerben Aalderink

1e Autotechnicus, APK keurmeester, Volkswagen en Audi specialist

Lex Frijlink

2e Autotechnicus, 1e autotechnicus in opleiding

Eloy Breget

1e Autotechnicus, Hybride specialist, LPG specialist, Leermeester

Alwin Prenger

1e Autotechnicus, APK keurmeester, Hybride specialist, Aanspreekpunt werkplaats en receptie

Maarten Koekoek

Eigenaar Autoservice en Automotive

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van onze services? Vul het formulier in en één van onze medewerkers zal z.s.m. contact met u opnemen.

© Copyright Koekoek Autoservice | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise