Uitlijnen voor veilige wegligging

Aan het uitlijnen van een auto zult u wellicht niet gauw denken. De wielen van uw auto moeten loodrecht naar de grond staan én parallel aan elkaar. Een kleine afwijking kan leiden tot een slechte wegligging en tot slijtage van uw band(en). Dit resulteert ook nog eens in vroegtijdige vervanging en slijtage van de veringsonderdelen. Ook kan dit euvel uw auto naar een kant van de weg trekken.

Koekoek Autoservice kan uw voertuig correct uitlijnen zodat u weer veilig de weg op kunt. Wij beschikken over een supermodern uitlijnsysteem waarbij vier camera’s de vier wielen inspecteren. Deze camera’s vertalen de wielstanden naar getallen op het computerscherm.

Onze speciaal hiervoor opgeleide monteurs hebben de vakkennis deze getallen te lezen en de 4 wielen op de juiste positie af te stellen.

Wij raden u aan uw auto minstens één keer per jaar te laten checken op het uitlijnen. Rijdt u veel over drempels en stoepranden, dan adviseren wij u dit zelfs vaker te laten doen. Twijfelt u of de auto dient te worden uitgelijnd? geen nood aan de man. Ook kunnen wij een uitlijncontrole voor u uitvoeren. Is uw auto bij ons in het onderhoud, dan controleren wij bij iedere beurt de uitlijning visueel. De uitlijnmeting zelf doen wij alleen als het nodig blijkt of op uw verzoek.

Afspraak maken

Wilt u gebruik maken van onze uitlijn service? Vul het formulier in en één van onze medewerkers zal z.s.m. contact met u opnemen.

© Copyright Koekoek Autoservice | Alle rechten voorbehouden | Website by Rockwise