g i

Onderhoud

Onderhoud in het belang van uw auto en uw veiligheid

Vakkundig onderhoud aan uw auto is van wezenlijk belang. Het bepaalt niet alleen de levensduur van uw auto maar wat nog veel belangrijker is: uw veiligheid in het verkeer.

Band met u(w auto)

Autoservice Maarten K . Koekoek staat er al jarenlang om bekend degelijk onderhoud te leveren voor een eerlijke prijs. Betrokken & betrouwbaar zijn sleutelwoorden voor dit bedrijf. Met hart voor de zaak! Het autobedrijf repareert en onderhoudt uw auto alsof het de eigen auto is. U krijgt vooraf advies over welk onderhoud nodig is inclusief een prijsindicatie. Zo ontstaat er niet alleen een band met uw auto maar ook met u.

Moderne apparatuur

Wanneer de auto een APK-keuring nodig heeft, weten de meesten wel. Wanneer de distributieriem moet worden vernieuwd, wordt het al lastiger. Zo ook het verversen van de versnellingsbak.
U kunt voor reparatie en onderhoud terecht bij Autoservice Maarten K. Koekoek. Mét alle automerken. Wij werken met moderne apparatuur, zoals:

  • diagnoseapparaat voor het elektronisch uitlezen van storingen;
  • uitlaatgastester;
  • bandenapparaat voor (de)monteren en balanceren van uw banden;
  • aircoserviceapparaat.

Ons goed geoutilleerde garagebedrijf aan de Lindberghstraat (industrieterrein De Wieken) in Hoogeveen beslaat een oppervlakte van ca. 500 m2.

Onderhoudsinformatie

Heeft u uw auto bij ons in het onderhoud, dan slaan wij alle noodzakelijke onderhoudsinformatie op in de computer. Hierdoor kunnen wij snel invliegen als u voor reparatie of onderhoud bij ons in de garage komt met uw auto.

onderhoud-autoservice-maarten-koekoek-hoogeveen

BOVAG garantie

Zoals u elders op deze site kunt lezen, bieden wij u een volwaardige BOVAG-garantie op verkoop en onderhoud. Dit geldt voor nieuwe auto’s en ook voor occasions.
Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Kiest u voor zekerheid, dan gaat u naar een BOVAG-bedrijf. Ook Autoservice Maarten K. Koekoek is hierbij aangesloten. Wilt u er meer over weten, klik dan hier.

Heeft u vragen over de staat van uw auto? Wilt u weten waar u aan toe bent met uw auto? Bel of mail gerust. Met raad en daad staan wij voor u klaar.