g i

Lease Service

Lease Service Center

Bent u tevreden met uw lease auto en wilt u dit graag zo houden? Dan zoekt u vast ook naar perfecte persoonlijke service en de zekerheid van een professioneel adres waar uw auto in goede handen is.

Vakkundig onderhoud

Uw lease auto is bij Autoservice Maarten K. Koekoek in goede handen! Wij zijn als Lease Service Center gecertificeerd voor onderhoud en service aan alle lease auto’s. Plezierig is dat wij bij u in de buurt zitten én u persoonlijke dienstverlening kunnen bieden. In samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen zijn voorwaarden opgesteld waar wij als Lease Service Center aan voldoen. Wij regelen alles voor u. U heeft er geen omkijken naar. U heeft de zekerheid dat alles piekfijn in orde is!

Met BOVAG-zekerheid

In Nederland zijn bijna 3.500 onafhankelijke autobedrijven aangesloten bij BOVAG. Een onafhankelijk autobedrijf is een bedrijf dat geen directe band heeft met een automerk of autofabrikant. Het zijn ongebonden, zelfstandige bedrijven die er geen belang bij hebben welk merk u rijdt.

Lease Service Center is een concept van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Een selectie van onafhankelijke autobedrijven die het onderhoud aan uw lease auto professioneel kunnen uitvoeren. Alle Lease Service Centers voldoen aan strenge voorwaarden, opgesteld in samenwerking met leasemaatschappijen en door een onafhankelijke partij getoetst. Dus erkend en gekwalificeerd voor onderhoud en reparatie aan lease auto’s. Met de persoonlijke service en kwaliteit die u van een BOVAG autobedrijf mag verwachten.

Fabrieksgarantie

Er is nog weleens onduidelijkheid over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Dit willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u de fabrieksgarantie. Dit geldt ook als de lease auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons wilt laten uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd.

Prettig geregeld

Voor onderhoud van uw lease auto kunt u dus ook bij Autoservice Maarten K. Koekoek terecht. Wij zijn voor u het juiste adres: professioneel én dichtbij huis. Voor de fabrieksgarantie hoeft u het dus niet te laten. Deze is gegarandeerd.