g i

APK Keuring

APK in belang van veiligheid en milieu

Bij Autoservice Maarten K. Koekoek kunt u terecht voor de APK-keuring. Indien gewenst, herinneren wij u hier tijdig aan. Laat het ons maar even weten.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplichte jaarlijkse controle voor de meeste voertuigen onder de 3.500 kilo én ouder dan drie jaar. Het is een wettelijk verplichte keuring in heel Europa. De APK is in het leven geroepen om het milieu te beschermen en om de verkeersveiligheid te bevorderen. In 2012 zijn de regels vanuit de Rijksdienst voor wegverkeer (RDW) verder aangescherpt, onder meer ten aanzien van uitstoot en olielekkage.

Voor vragen over deze jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht. Ook kunt u de folder van de RDW raadplegen. Deze geeft heldere informatie over de rechten en plichten van de APK (zie www.rdw.nl).

apk-keuring-autoservice-maarten-koekoek-hoogeveen

Afspraak inplannen?

Wilt u een APK-keuring inplannen bij Autoservice Maarten K. Koekoek? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Heeft u daarnaast specifieke vragen over het onderhoud van uw auto en/of wilt u vervangend vervoer, laat het ons dan vooraf even weten.