g i

Ons bedrijf

Autoservice Maarten K. Koekoek, aangenaam!

Autoservice Maarten K. Koekoek is een allround garagebedrijf in Hoogeveen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle automerken. Dankzij een grote werkplaats en moderne kwaliteitsapparatuur kunnen wij ons werk met vakkundigheid en passie voor u uitoefenen.

Eigen garagebedrijf

Sleutelen aan auto’s zit mij in het bloed. Op 17-jarige leeftijd (in 1998) begon ik als leerling automonteur. In de jaren die volgden heb ik overdag en in de avonduren veel werkervaring opgedaan. Op mijn 25e , in september 2006 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mezelf begonnen. Het waren spannende tijden. Ik ben er maar wat trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

Garageteam

Ons garageteam
We werken hier met 5 personen. We zijn allemaal professioneel opgeleid. Om de ontwikkelingen in de (auto)techniek te blijven volgen, gaan we geregeld op cursus.

Onmisbare schakel

Sinds 2010 is Autoservice Maarten K. Koekoek aangesloten bij Bosch Car Service. Dit is voor ons een onmisbare schakel in het geheel. Door de snel veranderende techniek én complexe (data)systemen in voertuigen is een goede technische back up onontbeerlijk voor ons bedrijf. Bosch ontwikkelt zeer veel elektronica, diesel- en benzinesystemen in voertuigen, die ze vervolgens testen. Al deze kennis delen ze met de Bosch Car Service bedrijven zodat wij als autoservicebedrijf altijd up to date zijn en blijven. Daarnaast zijn we als bedrijf verplicht regelmatig trainingen te volgen bij het Bosch-trainingscentrum.

Moderne, digitale apparatuur

We leven in een snelle wereld. Steeds meer technische communicatiesystemen worden standaard ingebouwd in auto’s, zoals mobiele telefonie en navigatiesystemen. Veiligheid van gebruik staat voorop. Als autoservicebedrijf volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. Op dit gebied kunnen wij dan ook alle service bieden aan u als klant: van advies tot en met inbouw.

Service hoog in vaandel

Service hoog in het vaandel

Autoservice Maarten K. Koekoek heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Naast service bieden wij u een goede prijs-/kwaliteitverhouding. U kunt er als klant van op aan dat wij betrouwbaar zijn. Wij garanderen u een vakkundige en prettige relatie.
Bent u tevreden over ons garagewerk, dan zijn wij het ook. Het is voor ons dé manier om ons werk met passie uit te kunnen voeren.

Suggesties

Heeft u nog aanvullingen of suggesties, laat het ons weten. We staan er voor open om het u nog beter naar de zin te maken!